10 Temmuz 2018 Salı

Bu önemlidir! Diyet kişi gastrointestinal hastalıklar sorunum değil atanır.

Her birimiz beslenme tıbbi ve sağlık kurumlarında çok organizma, normalleştirme bağırsak için yararlı olduğunu biliyor. Tablo 15 diyet bir hastalık gibi bir geçiş kaynağı kısıtlayıcı diyet ile her zamanki diyet şikayetinden sonra iyileşme döneminde hastalar için önerilir.


Bu önemlidir! Diyet kişi gastrointestinal hastalıklar sorunum değil atanır. Tablo 15 hiçbir çit ve yük mide mukoza öngörülmektedir. Yemekler kadar hafif Browning ısıl işlem, farklı yöntemleri için sunulur. Kısıtlamalar yalnızca akut, çok tuzlu, yağlı gıdalar için geçerlidir.

Tam ders 1,5 ay iki hafta arasında değişmektedir.

Genel özü ve amaç diyetler arka # 15
Gücü bir grup için eutrophy ait olmayan ürünleri dışlamak için. Aksi takdirde, yağ, karbonhidrat ve protein dengesini sağlıklı bir kişiye uyan. Ayrıca diyet salatalar ve vitaminler ve microelements ile vücut sağlamak için abur cubur olarak taze sebze ve meyve açısından zengin.

Kayda göre! Diyet genel amacı insanların tam ve çeşitli sağlıklı beslenme var.

Kim böyle bir diyet ek olarak bir hastalık acı sonra rehabilitasyon geçiren kişilerin gösterdi:

Kim özel diyetler ile uyum ile ilişkili olmayan hastalık tanısı konuldu;
Hastaneler ve diğer sağlık kuruluşlarında, hasta sindirim sistemi etkileyen değil ameliyat sonrası iyileşme döneminde geçen;
Kim güçlenmiş beslenme ve vücudun güçlendirilmesi gösterir, ancak fiziksel emek nişanlı değil;
Eğer bir kişi uzun bir süre uyulması katı güç modu sınırlar ve yumuşak bir geçiş normal ve günlük menüsüne ihtiyacı var.
Beslenme alışkanlıkları
Pitanijapri hakkında bir şeyler modu No 15 diyet.
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o
Her öğün sadece 4'ten 6 resepsiyonlar için tavsiye edilen küçük bir bölümünün oluşmalıdır.
Tabu alkol uygulanmaktadır, sigarayı bırakmak için tavsiye edilir.
Diyet tüm konserve, füme, yağlı ve baharatlı gıdalar, yarı bitmiş ürünler hariç tutar. Gün boyunca tuz ve şeker tüketiminizi en aza indirmek gerekir. Günlük kurları 15 gr tuz için karşılık gelir.
Süt ve süt ürünleri ile küçük bir yağ olmalıdır.
Taze sebze, meyve, çilek günde en az 2 kez tüketilmesi. Günde 400-500 toplam sayısı.
Bu önceden yemek pişirmek için tavsiye edilmez. Tek seferlik bir Isıtma izin.
Gün boyunca kalori dağıtım genel
Düzgün tüm kalori gün boyunca dağıtmak önemlidir, ancak diyet 15 sayı zengin ve yeterli kalori kullanımını gerektirir. Aşağıdaki gibi görünür:

toplam kalori değeri 18-%25 sabah kahvaltı ve öğle yemeğinden önce hafif bir aperatif için verilir;
Öğle Yemeği mi en bol yemek almak için yaklaşık 35-%40 günlük kalori;
ikindi çayı doobedennomuperekusu için yaklaşık olarak eşittir ve günlük enerji alımı 7-%10 olduğunu.
kalori % 20'si verilen akşam yemeği.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder